VEROFIT Energia zselé 40g

Verofit energia zselé 40g koncentrált energiával lát el értékes szénhidrátokból. A maltodextrin : fruktóz 2:1 aránya bizonyítottan megnöveli a teljesítményt. Semleges ízű, pH semleges, nincs telítettség érzet. A koffein mértéke a további teljesítmény növelésre lett kifejlesztve, stimulálja a központi idegrendszert. Nátriumból a tudományosan javasolt mennyiséget tartalmazza. Tökéletes módja a sóhiányos állapot megelőzésének

820 Ft

Verofit

Leírás

Amikor hosszútávon, fáradhatatlanul edz a Verofit energia gél 2+1 megadja a gyors energia löketet. A koffeinnel gazdagított Verofit energia gél 2+1 fokozza a teljesítményt és biztosítja a megfelelő só bevitelt.

A Verofit enregia zselé 40g  előnyei

– Koncentrált energiával lát el értékes szénhidrátokból. A 2:1 arányú maltodextrin : fruktóz bizonyítottan megnöveli a teljesítményt.

– Semleges ízű, nem savas (majdnem pH semleges), nincs telítettség érzet.

– A koffein mértéke a további teljesítmény növelésre lett kifejlesztve, stimulálja a központi idegrendszert.

– A nátriumból a tudományosan javasolt mennyiséget tartalmazza. Tökéletes módja, hogy a „rettegett” sóhiányos állapotot megelőzze.

Felhasználási javaslat:

A szervezetet erőteljesen igénybe vevő edzések akár két óra időtartamot is meghaladhatják amik 80g-100g szénhidrát bevitelt igényelnek. A sportitalok általában nem tartalmaznak ilyen nagy mennyiségben amik kb. 2 óra edzésre vannak tervezve.

Az optimális adagolás kb. 8 dl Verofit isotonic és 2 zacskó Verofit energia zselé ami biztosítja a maximális energiát amire a sportoló szervezetének szüksége van. Minden órában igyon kb. 4 dl isotonicot és egy zselét, majd ismételje meg a második óra után is.