A partner programunk célja, hogy a hosszú távú együttműködésre koncentrálva a magánszemélyeket, szakmai törzsvásárlókat közvetlen kedvezményekhez jutassuk. A programunknak 3 fő része van.

Ajánlatkérés lehetősége

Ha Ön sportegyesület, sportklub, vagy nagyobb mennyiséget igénylő szakmai felhasználó (kórház, rendelőintézet, vagy olyan jogi személy, akinek tevékenységi köre utal a gyógyászat, gyógyítás területére, pl gyógyfürdő, rehabilitációs intézet) vagy magánpraxisban tevékenykedő szakorvos, terapeuta, gyógytornász, masszőr, vagy egyéb sport szakember kérem, az éves mennyiség megadásával kérjen ajánlatot. Válassza ki az adott terméket, a darabszámnál adja meg az éves felhasználást. Ha több termékre szeretne ajánlatot kérni, kérem, ismételje meg minden tétel esetben a folyamatot. A végén klikkeljen az ajánlatkérés elküldése gombra. 1-2 napon belül küldjük az ajánlatunkat. Az adott mennyiségeket több részletben is kérheti kiszállítani! például negyedévente.

Partner 1.szint: Kisebb mennyiséget vásárlók vagy magánszemélyek hűségét is díjazzuk!

A hozzánk visszatérő bármely vásárló (magánszemély és szakmai partner) kedvezményben részesülhet, az általa rendelt termékekre. Ez a kedvezmény a vásárlás mennyiségétől független. A partner programba regisztrálókat, a második vásárlástól kezdődően a legtöbb termékre (összes kötszer) 10% kedvezmény, néhány termékre 5% (táplálékkiegész kiegészítők, krémek, sporteszköz, egyéb termékek) illeti meg. (Előfordulhat olyan termék az oldalon, amire nem tudunk kedvezményt adni!)

Partner 2.szint: Mennyiségi kedvezmény az elért forgalom után.

Minden szakmai vásárlónak az általuk vásárolt mennyiségek függvényében átsorolhatóak a Partner 2 szintű kategóriába. Ezt egyéni megegyezés alapján, az igényelt mennyiségek, éves szálltási szerződés, vagy előző időszak teljesítménye alapján a webáruház tulajdonosa határozza meg. A kedvezményt csak aktív vásárlóknak tudjuk fenntartani, tehát az utolsó vásárlási időpontjától számított 6-ik hónapig tudjuk fenntartani, utána törlésre kerül. Ha az ügyfél aktív a kedvezménye állandó, sőt növekvő forgalom után lehetőség van a kiemelt partneri rendszerbe átsorolni.

Partner 3.szint: Kiemelt együttműködési program.

A kedvezmény kategóriába az a partner kerülhet, aki a hosszú évek eygüttműködése vagy forgalmi szintje alpján a webárház tulajdonosa ebbe a kategóriába sorol, így számára elérhetővé válnak a maximális kedvezmények.

A kedvezmény igényléséhez regisztráció szükséges

A regisztrációt követően kérjük a tevékenységét igazoló dokumentumot, email-ben csatolva küldje meg részünkre és a kedvezményt beállítjuk Önnek.

A regisztrációval vállalja, hogy az Ön által megadott adatok hitelesek, a valóságnak megfelelnek, egyúttal tudomásul veszi, hogy amennyiben az adatok nem felelnek meg a valóságnak úgy a rendszerünkből azonnal törlésre kerülnek. A regisztrált szakmai törzsvásárló beleegyezik, hogy személyre szabott ajánlatokkal hírlevél formájában megkeressük, ezzel a célunk, hogy minél hamarabb értesüljenek az Önöket érintő kedvezményekről. Hírleveleket havonta küldünk.

A kedvezményezett termékek körének, a kedvezmény mértékének változásának jogát a sportkotszer.hu oldalt üzemeltető Sportkötszer Kft. fenntartja.

A regisztrációval a vásárló hozzájárul, hogy adatait az adatvédelmi nyilatkozatunk szerint tároljuk, betartva a személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 2011.évi CXII törvényt.

Sportkötszer Kft.