A vásárolt termék mellett feltüntetett ár bruttó vételár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA) is, de nem tartalmazzák a csomagolás és a házhoz szállítás költségét.

A Szállítási költség a rendelési végösszegétől és súlyától függetlenül 1331Ft+áfa, azaz 1.690Ft.

Bruttó 45.000Ft rendelési érték feletti megrendelés esetén súlytól függetlenül a kiszállítás INGYENES! Előre utalás esetén a vásárlót a szállítási díjon kívül más költség nem terheli.

Utánvét díja: 390Ft bruttó (ha ezt a fizetési módot választotta). Amennyiben a csomagot utánvétellel rendelte meg termék árát a csomag átvételekor, a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza.

Ingyenes szállítás: bruttó 45.000Ft rendelési érték felett, szállítási költség INGYENES, azt cégünk vállalja. Fenntartjuk a jogot, hogy bizonyos csomagajánlatok esetén az értéktől függetlenül ingyenes szállítási lehetőséget biztosítsunk. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza.

Webáruházunk megrendeléseit szerződött partnereink teljesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik, 8-17 óra között. Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként (amennyiben lehetősége van rá) célszerű munkahelyi címét megadni, vagy gondoskodni arról, hogy a csomagot egy megbízott személy átvegye. A futárszolgálat kétszer kísérli meg a kézbesítést, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Kérjük, kézbesítéskor a csomagot a futár jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és a terméken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét! Sérült, hibás terméket ne vegyen át! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 24/2014. (II.26.) Kormány rendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó 12 hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Tekintettel a sportkotszer.hu-n forgalmazott termékek jellegére (45/2014.(II.26) Korm rendelet 29§ e., pontjára melyben az egészségvédelmi vagy higiéniai termékeket külön említik), a visszaküldött árut kizárólag felbontatlanul, sértetlen csomagolásban vesszük vissza. Nem vonatkozik az elállás joga az átvételt követően megsérült termékekre. Bővebb részleteket az ÁSZF tartalmaz.