A sportkotszer.hu webáruház tulajdonosa: Sportkötszer Kereskedelmi Kft.

Cím: 9027 Győr Szövetkezet utca 20.

Adószám: 13028295-2-08

Cégjegyzékszám: 08-09-011122

Számlavezető bank: CIB Bank

Bankszámla szám: 10700031-27475205-51100005

Cégünk 2003-as alapítása óta foglalkozik gyógyászati termékek kereskedelmével, azóta látjuk el PLASTOD S.p.A bolognai kötszergyár képviseletét Magyarországon és szállítjuk professzionális termékeit (steril termékek Hypordress, Felbofix, kötésrögzítők – Hyporplast, sebtapaszok – Farmaplasto márkanév alatt) gyógyszertári és kórházi parnereinknek. A gyár 2015-ben ünnepelte alapításának 100-ik évfordulóját, ami garancia minden ügyfelünk számára, hogy a tradicionális olasz ipari kultúra és modern technológia kiemelkedő minőségi termékeit tudja megvásárolni nálunk.

2016-ban egy újabb gyártói együttműködés részeként, normál és öntapadós rugalmas pólyákat, sport fáslikat, kompressziós pólyákat, sport tape-ket, kineziológiai tapaszokat kezdtünk forgalmazni, melyek professzionális minőségben kifejezetten a sportolás alatti nagyobb igénybevételre lettek tervezve, ezért minden sportot szerető embernek ajánljuk szíves figyelmébe, akár megelőzés, akár terápiás célból. Megkezdtük a NASARA kineziológiai tapaszok magyarországi disztirbúcióját is.

2018-ban RAPID márkanévvel létrehoztunk és bejegyeztünk egy saját Brand-t, amit a nagyobb márkák mellett alternatív megoldásként ajánlunk. Pl: Peha-haft helyett Rapid-haft cohesive pólyát. A termékek bemutatására elkészült a www.rapidsport.hu oldal is. Ebben az évben együttműködési megállapodás keretében létrehoztuk és bejegyeztük a Pingvin Patika hálózat sajátmárkás kötszer termékcsaládját és ellátjuk 36 gyógyszertári egységét és 4 gyógynövényboltját is. Annak érdekében, hogy minél szélesebb kínálattal szolgáljuk ki a professzionális sportot, több neves branddel termékeinek forgalmazását is elindítottuk.

Az átlag feletti sportteljesítény elengedhetetlen része az egészséges életmód. Ennek alapja az egészséges táplálkozás, mely a megfelelő étrend melletti minőségi vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők kombinált bevitelét jelenti. A VEROFIT svájci táplálkiegészítő gyártó termékei biztosítják, hogy sportolók a mérkőzések előtt, alatt és után is a legjobb minőségű anyagokkal támogassák az igénybevett szervezetet.

2019-ben az egyesületek igényeire koncentrálva, sok új, hasznos, minőségi termékkel bővítettük a kínálatunkat, ami magával hozta a webáruházunk megújításának szükségességét, így több új kategóriában is válogathatnak az interneten böngészők. Reméljük, minden hozzánk látogató megtalálja majd a számára fontos terméket és Önt is vásárlóink között üdvözölhetjük.

2020-ban újabb disztribúciós együttműködésekkel szélesítettük a kínálatot, például az olasz Sixtus Italiával, vagy a kassai székhelyű Iplikátor.sk-val. A cég tűágyait már a magyarországi érdeklődők is elérhetik nálunk, továbbá felvettük kínálatunkba a német, topminőségű PINOTAPE kineziológiai tapaszokat. Reméljük, minden hozzánk látogató megtalálja majd a számára fontos terméket és Önt is vásárlóink között üdvözölhetjük.

Köszönöm a figyelmét!

Üdvözlettel:
Müllner Gábor
ügyvezető