A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Sportkötszer Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A cég tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti: A Sportkötszer Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Sportkötszer Kft. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a Sportkötszer Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Sportkötszer Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében. A Sportkötszer Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A Sportkötszer Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Sportkötszer Kft. kifejezetten kizárja. A Sportkötszer Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a www.sportkotszer.hu weboldal kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

A Sportkötszer név és a hozzá kapcsolódó logók a Sportkötszer Kft. bejegyzett védjegyei, illegális felhasználásuk büntetőjogi eljárást von maga után. A www.sportkotszer.hu weboldalon megjelenő összes anyag (cikkek, fotók, logók, stb.) szerzői jogvédelem alá esnek, bármilyen célból történő újrafelhasználásuk kizárólag a Sportkötszer Kft. írásbeli engedélyével lehetséges.

A www.sportkotszer.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját weboldalán a Sportkötszer Kft. külön hozzájárulása nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen tartalmi elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a www.sportkotszer.hu oldalt valamely más weboldal részeként jelenítse meg.