Z-konzept 100% whey protein 500g Eper

Z-konzept 100% whey protein 500g eper, egy 100% -os tisztaságú tejsavófehérje koncentrátum. Ennek a fehérjének két fontos jellemzője van: nagyon gyorsan emészthető, elágazó láncú aminosavval rendelkezik (BCAA). Mindkettő nagyon fontos rögtön edzés után. Keverjünk össze 1 adagot = 30 g-ot 300 ml vízben vagy alacsony zsírtartalmú tejben, lehetőleg edzés után.

6 390 Ft

Elfogyott

Leírás

Z-konzept 100% whey protein 500g eper a legmagasabb minőségű tejsavó fehérje koncentrátum, amely 100 grammban 23 g BCAA-t tartalmaz. Mivel ez a termék fontos alapként szolgál, összpontosítottunk a jó oldhatóság és kiváló íz kombinációjára.

Először is azért, mert a helyreállítási folyamat nagyon magas szintű, gyorsan be kell épülnie,  másodszor a BCAA – különösen az L-leucin – fontos szerepet játszik az izomépítési folyamat megkezdésében. A 100% -os tejsavófehérje nagyon könnyen oldható és könnyen keverhető egy shakerben, vagy akár egy pohár vízben. Ízletes, valamint azok számára, akik több kalóriát és gazdagabb konzisztenciát szeretnének, tejben is keverhetik.

JAVASLAT: Keverjünk össze 1 adagot = 30 g-ot 300 ml vízben vagy alacsony zsírtartalmú tejben, lehetőleg edzés után.

Értékelések

There are no reviews yet

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.