PERSKINDOL Active Classic Spray 150ml

Perskindol Active Classic Spray 150ml mentolt és illóolajokat tartalmazó hűsítő spray, amelynek alkalmazásakor hűsítő és melegítő hatás egyszerre lép fel. Perskindol Active Classic Spray összetevői és hatásai ugyanazok, mint az Active Classic Gél esetében: mentol- illóolaj tartalmának köszönhetően az érintett területen alkalmazva frissítő, hűsítő érzést nyújt, amelyet kellemes melegségérzet követ.

 

4 990 Ft

Leírás

A Perskindol Active Classic Spray 150ml mentol- illóolaj tartalmának köszönhetően az érintett területen alkalmazva frissítő, hűsítő érzést nyújt, amelyet kellemes melegségérzet követ. Ez segít a (sport)sérülések esetén fellépő izomfájdalmak, például rándulások, izomhúzódás, izomszakadás és zúzódás esetén jelentkező fájdalom csillapításában. hTermészetes összetevői révén jól tolerálható, parabénmentes termék!

Spray kiszerelése alkalmassá teszi az érintett felület masszírozása nélkül való alkalmazhatóságot, így elsősegélynyújtáskor is gyorsan, kényelmesen alkalmazható sportsérülések kezelésénél.

Felnőttek és 5 év feletti gyermekek egyaránt használhatják a Perskindol Active Classic Spray-t, amelyből kis mennyiséget kell körkörösen az érintett területre fújni. Használat előtt rázd fel, és tarts legalább 15 cm távolságot az érintett területtől. A nehezebben elérhető területeket (pl.: hát, derék) a Spray-vel könnyebben tudod kezelni.


Mikor használd a Perskindol Active Classic Spray-t?

Gyakorlatilag bármikor, amikor szükségesnek érzed: legyen az otthon, munkában, vagy sportoláskor.

Sportolás során

A Perskindol Active Classic Spray 150ml használata különösen ajánlott sportolás előtt (bemelegítéshez) és alatt: serkenti a vérkeringést és az izmok ellazulását, elősegítve az izomfájdalmak és görcsök kialakulásának megelőzését. Sportolás után hűsíti, ellazítja és pihenteti az izmokat, ezáltal elősegíti az izmok gyorsabb regenerálódását.

Mivel nem szükséges bemasszírozni, a Spray használata kényelmes: ez jól jöhet például biciklizéskor, edzőteremben, vagy ha egész egyszerűen jobban kedveled a spray kiszerelést!

Végeredményképp kisebb sérülésveszéllyel, hatékonyabban és akár gyakrabban tudsz sportolni!

Mindennapok során

Kettős hatása révén a Perskindol Active Classic Spray alkalmas a munkahelyen, az irodában is a vállak, a nyak, a lábak, a karok területén fellépő izomfeszültség lazítására és segíti a fáradt izmok megnyugtatását.

A hétköznapi életvitel során is kialakulhatnak különböző izom- vagy ízületi fájdalmak: sokszor elég csak egy szerencsétlen mozdulat, és máris fáj a hát vagy épp a derék.

A Perskindol Active Classic Spray számos helyzetben enyhíti a fellépő fájdalmat.


Milyen esetekben nem ajánlott a Perskindol Active Classic Spray alkalmazása?

Ne használd az Active Classic Spray-t az alábbi esetekben:

  • Ha allergiás vagy túlérzékeny vagy a szalicilátokra vagy a készítmény bármely összetevőjére.
  • Ha asztmás vagy.
  • Bár természetes összetevőket tartalmaz a Spray, elővigyázatosságból ne használd a készítményt terhesség vagy szoptatás idején.
  • Nyílt seb vagy felületi sérülés (például horzsolás) esetén. Kerüld a nyálkahártyák és az arcon történő alkalmazást!
  • A szem környékén. Ha mégis szembe került a Spray, alaposan mosd ki a szemed vízzel!
  • Ne használd a Spray-t kötés alatt vagy lefedett területeken. A kezelt területet hagyd szabadon!
  • 21 nap folyamatos használat után ajánlott 3 nap szünetet tartani.
  • A készítmény használata 5 éven aluli gyermekeknél tilos. A Spray-t gyermekektől elzárva kell tartani.
  • Ha a készítmény használata során bármilyen mellékhatást tapasztalsz, hagyd abba a Spray használatát. Ha a kezelés során nem tapasztalható javulás, fordulj kezelőorvosodhoz vagy gyógyszerészedhez.

Hogyan kell tárolni a Perskindol Active Classic Spray-t?

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25°C).

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. A tartályban túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyúlékony anyagtól távol tartandó! Az aeroszolos palackot védeni kell a közvetlen napsugárzástól és 50°C feletti hőmérséklettől. A palackot kiszúrni vagy elégetni még üres állapotban sem szabad! Ne fújd a palack tartalmát nyílt lángra vagy gyúlékony anyagra. Gyújtóforrás vagy nyílt láng közelében nem használható. A készítmény használatakor dohányozni tilos! Gyermekek elől elzárva tartandó! A palack tartalmát nem szabad belélegezni.

Propán-butánt tartalmaz.

A Perskindol Active Classic Spray a csomagoláson jelzett időpontig («EXP» után) használható fel.