PERSKINDOL Active Cool Gél 100ml

A Perskindol Active Cool Gél 100ml mentol tartalmú, hűsítő hatású készítmény, amely alkalmazása enyhíti a sportsérülések okozta fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, ezzel segítve a sportsérülések gyógyulását. Kifejezetten javasolt különböző sportsérülések kezelésére: például húzódások, zúzódások, rándulás, vagy épp ütési nyomok esetén. Akció!! Lejáratos termék

4 390 Ft

Leírás

A Perskindol Active Cool Gél mentol tartalmú, hűsítő hatású készítmény, amely alkalmazása enyhíti a sportsérülések okozta fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, ezzel segítve a sportsérülések gyógyulását.

Kifejezetten javasolt különböző sportsérülések kezelésére: például húzódások, zúzódások, rándulás, vagy épp ütési nyomok esetén.

Mikor használd a Perskindol Active Cool Gélt?

Ha erőteljes hűsítő, és ezáltal fájdalmat enyhítő hatásra van szükséged: például sport- vagy egyéb olyan sérülésnél, ami nem jár nyílt sebbel. Lehet ez foci vagy épp kosárlabdázás közben egy ütközés egy másik játékossal, vagy ha beütötted magad (mielőtt még kék-zöld foltjaid lennének).

A Perskindol Cool Gél enyhíti a sérüléssel járó fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, ezáltal segítve a sportsérülések gyógyulását.

Amire behűtött jégzselét tennél (de nincs feltétlen kéznél egy), ott rögtön alkalmazhatod az Active Cool Gélt: húzódások, zúzódások, rándulás, ütési nyomok, hematóma (magyarul vérömleny vagy véraláfutás), vagy bármi egyéb tompa sérülés során.


Milyen esetekben nem ajánlott a Perskindol Active Cool Gél alkalmazása?

Ne használd az Active Cool Gélt az alábbi esetekben:

  • Ha allergiás vagy túlérzékeny vagy a készítmény bármely összetevőjére.
  • Ha asztmás vagy.
  • Elővigyázatosságból ne használd a készítményt terhesség vagy szoptatás alatt.
  • Nyílt seb esetén, illetve nyálkahártyákon se használd.
  • A szem környékén. Ha mégis szembe került a Gél, alaposan öblítsd ki a szemed vízzel!
  • A készítménnyel kezelt testfelületet ne kösd be (ne fáslizd be), illetve ne fedd le.
  • A Perskindol Active Cool Gél a bőrre vékony rétegben felkenve fejti ki hatékonyan hatását. Néhány esetben enyhe irritáló hatás volt megfigyelhető, amennyiben a Gélt a bőrbe erőteljesen dörzsölték be.
  • A készítményt nem szabad 5 évesnél fiatalabb gyermekeknél alkalmazni, és olyan helyen kell tárolni, ahol gyermekek nem férhetnek hozzá.
  • Hagyd abba a termék használatát, ha bármilyen mellékhatást tapasztalsz. Ha nem történik javulás, akkor fordulj gyógyszerészedhez vagy kezelőorvosodhoz!

Hogyan kell tárolni a Perskindol Active Cool Gélt?

Tárold a terméket 25°C alatt, gyermekektől elzárva. A tubust minden egyes használatot követően gondosan le kell zárni!

A Perskindol Active Cool Gél a csomagoláson jelzett időpontig (lejárati idő ,,EXP”) használható fel.


Fő összetevő:

Mentol.

Természetes összetevői révén jól tolerálható, parabénmentes termék!