NASARA Kineziológiai tapasz 7.5cm x 5m kék

NASARA Kineziológiai tapasz 7.5cm x 5m kék szalaggal stabilizálhatjuk az izmokat, ízületeket, csökkenthetjük a sérült szövetek terhelését, megakadályozhatjuk az izomgörcsök kialakulását, illetve csökkenthetjük a gyulladások bekövetkezésének lehetőségét.

3 190 Ft

Nasara

Leírás

Nasara kineziológiai tapasz 7.5cm x 5m kék rugalmas pamutanyagból, akril ragasztóréteggel készült, alakja, sűrűsége a valódi bőrhöz hasonlóan lett kialakítva, segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül, mellékhatások nélkül csökkenthető. Egyaránt használják sportsérülések, gerincferdülés, ízületi problémák, valamint ficamok és húzódások esetén. A rugalmas tapasz 70%-al hosszirányban nyújtható, könnyen rögzíthető, jól tapad, tartós, a szakszerűen felhelyezett tapasz 4-5 napig is tart. Kényelmes viselet, rugalmassága miatt együtt mozog a test szöveteivel, nem akadályoz a mozgásban, vízi sportok esetén is használható. Bőrirritációt nem okoz, könnyen eltávolítható.

  • A kívánt hatás elérése érdekében a megfelelő felhelyezéshez szakértői segítség ajánlott!
  • Használat előtt győződjön meg róla, hogy a bőrfelület száraz és zsírmentes legyen,
  • Az erős szőrzetet a jobb tapadás érdekében távolítsa el,
  • A taping technikától függően vágja le a kívánt darabokat a tekercsből,
  • A tapasz végeit a jobb tapadás és a kényelmesebb viselet érdekében kerekítse le,
  • Helyezze fel a tapaszt a bőrfelületre, majd enyhe dörzsöléssel aktiválja a ragasztóréteget.
  • A szakszerűen felhelyezett tapasz napi 24 órán keresztül 4-5 napig a bőrfelületen marad.
  • Fürdést, zuhanyzást követően a nedves szalagot érdemes hajszárítóval megszárítani.
  • A tapasz vízzel benedvesítve fájdalommentesen eltávolítható. Húzza le a tapaszt a szőrzet növekedésének irányába a bőr ellentartásával.

Tárolási instrukciók: Száraz, hűvös helyen tárolandó. A tartós közvetlen napsütés, magas hőmérséklet (35 Celsius felett) vagy magas páratartalom (65 % felett) ronthatja minőségét.

Mellékhatás: Az elasztikus taping használatának a mai napig nincsenek ismert mellékhatásai. Mindazonáltal a következő kontra indikációk esetén: nyílt bőrsérülés, meg nem gyógyult hegek, pikkelysömör, pergamen- szerű bőr (pl. Neurodermitis, CVI II/III), kötőszöveti-zóna keresztcsont (genitális zóna) a terhesség első három hónapjában, akril-allergia esetén nem ajánlott. Tilos daganatos betegeknél, szúrt inzulino szúrási helyére ragasztani, trombózisos lábon (egész láb deréktól) alkalmazni!!