SMR Fascia masszázs henger 13cm x 30cm bordázott

Az SMR Fascia masszázs henger 13cm x 30cm bordázott használata segít a mély izmok regenerációjában, elősegíti a problémamentes mozgást, megelőzheti az izomsérüléseket, kimasszírozza a fájdalmas, befeszült izomcsomókat.

 

10 990 Ft

Leírás

Az SMR jelentése: self-myofascial release, ami magyarul azt jelenti: izompólya vagy kötőszöveti önmasszázs.

SMR Fascia henger bordázott felülete behatol a mélyebb izomrétegekben is.

30cm hosszú fascia henger, erősen bordázott felülettel

Az izmokban létrejövő feszültségpontok (ún. trigger pontok) lazítására, az izomcsomók oldására kitűnő lehetőség az SMR henger. Kezdetben az izomfeszültség talán nem okoz akkora gondot, de idővel gátolja a normál izomműködést és korlátozza a mozgást, a teljesítőképességet. Ezeken a pontokon fájdalom is kialakulhat, ami további problémát jelent. Rendszeres SMR henger gyakorlatokkal mindez megelőzhető, vagy ha már kialakultak a befeszült izmok, akkor viszonylag gyors javulás érhető el.

A masszázs henger használatával az izmot körülvevő hártya, az izompólya ellazul, így az izom képes visszanyerni normális tónusát. A sérült izmokban keletkezett letapadások és behegesedett szövetek fellazulnak, ezáltal lebonthatóvá válnak. A lebontott salakanyagoktól a méregtelenítés során pedig megszabadul a szervezet