Tűágy iplikátor D8 68 x 38cm mosható fólián pumpás

Iplikátor tűágy D8 68 x 38cm mosható fólián pumpás nagy méretű, higiénikus felfújható (kézipumpa, szabályzószelep) tűágy átlátszó fólián. Az iplikator alkalmas olyan környezetben, mint a strandok, uszodák, wellness és a természet relaxációjára.

13 970 Ft

Leírás

Hogy hat az iplikátor ?

A tűágy hatásamechanizmusa: A nagy találmányok egészen egyszerűek. A nagy találmányokat mindenki megérti. A nagy találmányok leírására nem kellenek száz oldalak. Emlékezzünk vissza Faraday Michael doktori diszertációjára az elektrolitikus törvényről, amelyben csak hét oldal terjedelem volt. Ilyen nagy találmánynak lehet nevezni a I. I. Kuznecov IPLIKATOR-t is, aki egy csapással oldotta meg a problémát. Eltávolította az akupunktúra pontjait, meridiánokat, eltávolította az egész elméletet egyszerű eljárással – az IPLIKATOR több száz tűponttal hat a test nagy területén. A hatás mechanizmusát mikrotűreflex terápiának is lehet elnevezni. Az IPLIKATOR, másnéven tűágy igen nagy hatással van a mikrocirkulációra, megenyhíti az izmokat, aktiválja a vér és lymfa kerignést, javítja a test ellátását tápértékkel az aplikáció helyén. Megvalósul az összekotettés az ehhez fontos szervekkel és az idegrendszerrel. A test hormonális egyensúly szintén reagál homeosztázis megújulásával. A szrevezetben saját védő és gyógy anyagok keletkeznek, neuropeptidek, endorfínok, enkefalínok stb. Jól ismert, hogy a testünkben sok pont van, amelyikek megfelelnek egyes belső szervnek, beleszámítva a hátgerincet is. Az IPLIKATOR hatása van a hátgerinc teljes hosszúságában ösztönzi a csigolyák porcogói szövetek közötti cserét és enhyíti a gyuladási tüneteket, javítja az agy és belső szervek vérellátását. Az aplikáció helyén ingerli a modul hegye a bőrt, ez ahoz vezet, hogy a kapilárok tágulnak és kellemes meleg keletkezik. Másképen mondva, bárhogy van használva az IPLIKATOR az eredmény a régi kínai akupunkturához hasonlít, de az nélkül, hogy átszúrja a bőrt. Köszönhetően a helyi és általános IPLIKATOR hatására javul a beteg egészségi állapota is. Az IPLIKATOR hatása a hátgerincre, javítja az alvás problémáit, enyhíti vagy megszünteti a fájdamat, javul a belső szervek működése, növeli a munkaképességet, javítja az izom mozgását, példaul az agyvérzés után javítja az érzékenységet. IPLIKATOR a nyomás hatására szintén ösztönzi a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszert. A fájdamol a nyomás alatt elmúlik akár néhány másodperc, vagy percek alatt. Az idegrendszer hatására az izmokra a beteg érzékeli, hogy 10 másodperc alatt az izom meglazul. Az IPLIKATOR a hypnózis hatásához is lehet összehasonlítani, de a hypnózis az agytól terjedik a testben, az IPLIKATOR hatására pedig a testtöl terjed az agyfelé. Az IPLIKATOR segítségével a gyógítás a fyzioterápia othoni körülményekben valósítható módszerek közé lehet sorolni. A masszázs folyamatát bárhol lehet végig vinni, például a munkahelyen, otthon, szolgálati úton. Az IPLIKATOR -ra le lehet feküdni, a fotel támasztójára lehet elhelyezni, hozzá támaszkodni és hasonlóan eljárni vele. Átlagosan a beteg azt érzi, hogy a fáradsága gyorsan elmúlik és megújul az ereje.

Melyik testrészére használjuk az IPLIKATOR -t leggyakrabban ?

Az IPLIKATOR -t rendszerint a hátgerinc egész hoszúságában fekvőhelyzetben helyezzük, vagy egyenesen a fájdalmas részére, és helyileg minden olyan részre, ahol fájdalmat érzünk. Az első aplikáció után a beteg azt érzi, hogy könnyül a mozgása, sokszor jobbak a gondolkodás képzései. Az első fájdalmas reakció a hegyek hatására (nem több mind 3 perc) átváltozik kellemes meleg érzésre és az ember elálmosodik. Ez embernek a természetből adó tartalék használatával a páciensek jobban tudják felhasználni a szervezet lehetőségeit, és így tudják biztosítani a teljes egészségüket. És ami fontos, ezt az othoni környezetben tudják megvalósítani. Ha hosszú távon használjuk az IPLIKATOR -t ez ösztönzi a belső szervek regenerációját és néha a nehéz betegségeket is legyőzhetjük.

Az IPLIKATOR -t sikeresen használni:

  • a radikulitída és oszteochondróza okozot fájdalmak megelőzésénél, enyhítéségénél, megszüntetésénél
  • perifér idegrendszer problémái eltávolítására nyak – váll szindróma esetén, neurológiai tünetek hátgerinc oszteochondrozin esetén
  • izomfáradság esetén az ellenáló képesség esetén növelésénél
  • izületi fájdalmak és gyülladásos folyamatoknál keletkező fájdalmak megszüntetésénél hátgerinc, nyak, kéz és láb izom esetén
  • izomgörcsök, izületi fájdalmak eltávolításánál, mozgás megújítása az izületekben és hátgerincben
  • krónikous álmatlanság, álom eltávolítása és fejfájás normalizációja, stresz
  • a vérkeringés javítása a derék és csípő részén és ez által a zsiradék lerakása a szervezetben
  • az aktivitás megújúlása és növekvése a munkában, sportban és a mindennapi életben

Nagy IPLIKATOR tűágy D8 68 X 38 cm mosható fóliás pumpás

A hátgerinc fájdalmánál és álmatlanságnál azt javasoljuk, hogy a nagy IPLIKATOR -t használjuk. A nagy IPLIKATOR esetén feküdni kell puha alátéten ágyon, vagy matracon. Ha nemtudják megszokni, lehet puha fotelba ülni 1 – 2 órára a beteg megítélése és állapota szerint. Krónikus oszteoporózis és álmatlanság esetén javasoljuk, hogy az IPLIKATOR 15 – 20 napik használja rendszeresen alvás előtt. Azután 2 hetes szünidőt kell tartani, hogy a hatás mecsökennyen. A nagy IPLIKATOR fekvése idején csak az első három percben érezhető az éles hegyek szúrása, utána kellemes meleg hullámot és megkönnyebülést lehet érezni és ez az egész időben tart. A bőr vörös lesz, ami normális jelenet az IPLIKATOR használása folyamatán. A krónikus oszteoporózis esetén a fájdalom nem múlik el azonnal, de csak 10 – 15 procedúra után. A maximális kontaktus biztosítása érdekében ajánló használni a puha, vagy felfujható IPLIKATOR -t. Az IPLIKATOR -t mozgás közben is lehet használni, ezt lehetővé teszi a C1 -s és térd izület IPLIKATOR B4 – s és B5 -ös. Meg kell jegyezni, hogy az IPLIKATOR használata univerzális. Lehet úgy használni. hogy a saját súlyunkat használjuk ki, autógravitációval és egyszerűen hozzá szorítjuk az IPLIKATOR -t a testünköz, vagy pneumoiplikatort használjunk. A betegségtől függ, mennyi ideig használjuk az IPLIKATOR -t. Elegendő 5 – 30 perc a betegség jellegétől függően. A fáradság eltávolítására és a szervezet megkönnyebítésére elég 7 – 10 -íz perc. A szervezet meglassulására a fájdalom enyhítésére a masszázs ideje 20 – 30 -cz perc. Az IPLIKATOR hatása a meleg érzés a testben kb. 10 -íz perc után keletkezik. Azt javasoljuk, hogy a kezelést több héthetes ciklusban kell végrehajtani (1 – 4 -gy ismétlés naponta). A ciklusok folyamán azt javasoljuk, hogy tartjuk be két hetes szünetett, nehogy megszokás legyen belölle. Nagyon hatékony, ha az IPLIKATOR -t klaszikus győgymódszerrel használjuk.

Mikor használjuk a nap folyamatán ?

Ez attól függ, milyen célt akarunk elérni. Ha a fájdalomtól szeretnénk szabadulni, akkor az IPLIKATOR -t bármikor használhatjuk. Ha indítani szeretnénk a szervezetünket, akkor alkalmas a nap első felébe használni. Ha álmatlanságban szenvedünk, akkor az IPLIKATOR alvás előtt használjuk. Azt is meg kell jegyezni, hogy az IPLIKATOR egyes emberekre különbözően hat. Valaki az ipikáció után friss, tele van energiával, valaki nyugot, vagy álmos is lehet. Azért az IPLIKATOR használasa ideje individuális és attol függ, hogy reagál a konkrét páciens a procedúrákra.