Gazofix öntapadó pólya 8cm x 20m kék

Gazofix öntapadó pólya 8cm x 20m kék kompressziós kötésként sport tape alá vagy önálló bandázsként is kiválóan alkalmazható. Az általunk forgalmazott Gazofix elhagyhatatlan a sport, a rehabilitáció és a prevenció területén tevékenykedő orvosok, terapeuták részére. Elasztikus anyaga tartást, támaszt ad a testnek, ezáltal erősebb stabilitást ad, illetve a kötés irritáció nélkül akár több napig is stabil marad. Használatával megkönnyíthető továbbá a tapasz eltávolítása is.

 

4 990 Ft

Leírás

Gazofix öntapadó pólya 8cm x 20m kék elasztikus anyagból készült, rendkívül jól formálható ízületekre, izmokra a testrészek stabilizálására a kompresszió biztosítása érdekében, vagy a tapaszolni kívánt testrészre a rugalmatlan tape alá (pl. akkor, amikor a végtagrész duzzanatát akarjuk kerülni sérülést, vagy operációt követően). Felveszi a testrész formáját, tartást ad, stabil, nem gyűrődik. Stabilizálja a lágy szöveteket, ezáltal nagyfokú biztonságérzést ad használójának.

Nem elasztikus tapaszok (más néven sporttapek, klasszikus tapek) használata során sok esetben fontos, hogy a ragasztóanyag ne érintkezzen közvetlenül a bőrrel. Ezért szükséges tapealátétek alkalmazása (pl. Peha-haft jellegű pólya, MWrap®, Gazofix, copoly) is a ragasztásokhoz, a funkcionális kötések elkészítéséhez.

Az általunk forgalmazott Gazofix elhagyhatatlan a sport, a rehabilitáció és a prevenció területén tevékenykedő orvosok, terapeuták részére. Elasztikus anyaga tartást, támaszt ad a testnek, ezáltal erősebb stabilitást ad, illetve a kötés irritáció nélkül akár több napig is stabil marad. Használatával megkönnyíthető továbbá a tapasz eltávolítása is.

Fontosabb információk:

  • 1 tekercs Gazofix mérete: 20 m x 8 cm (kb 7-10 funkcionális kötéshez használható, azaz kb. 8-10 sport tape mellé ajánlott 1 db Gazofix)
  • anyaga szivacs
  • könnyen szakítható
  • légáteresztő
  • gyorsan szárad
  • bőrbarát

Felhasználási területe: Ortopédia, traumatológia, sportrehabilitáció területén alkalmazott nem elasztikus tapaszok mellé a funkcionális kötések elkészítéséhez.

Színe: sötétkék