BSN Gazofix 8cm x 20m kék

AKCIÓ: 12db vásárlása esetén

Klasszikus tapaszok használata mellé un. alátétként is használható termék. Rugalmas, öntapadó jellege miatt önálló bandázsként is kiváló. Elasztikus anyagból készült, rendkívül jól formálható ízületekre, izmokra a testrészek stabilizálására a kompresszió biztosítása érdekében, vagy a tapaszolni kívánt testrészre a rugalmatlan tape alá (pl. akkor, amikor a végtagrész duzzanatát akarjuk kerülni sérülést, vagy operációt követően). Felveszi a testrész formáját, tartást ad, stabil, nem gyűrődik. Stabilizálja a lágy szöveteket, ezáltal nagyfokú biztonságérzést ad használójának.

 

3 990 Ft

BSN Medical

Leírás

Nem elasztikus tapaszok (más néven sporttapek, klasszikus tapek) használata során sok esetben fontos, hogy a ragasztóanyag ne érintkezzen közvetlenül a bőrrel. Ezért szükséges tapealátétek alkalmazása (pl. Rapid-haft, MWrap®, Gazofix, Polyrapid) is a ragasztásokhoz, a funkcionális kötések elkészítéséhez.

Az általunk forgalmazott Gazofix elhagyhatatlan a sport, a rehabilitáció és a prevenció területén tevékenykedő orvosok, terapeuták részére. Elasztikus anyaga tartást, támaszd ad a testnek, ezáltal erősebb stabilitást ad, illetve a kötés irritáció nélkül akár több napig is stabil marad. Használatával megkönnyíthető továbbá a tapasz eltávolítása is.

Fontosabb információk:

  • 1 tekercs Gazofix mérete: 20 m x 8 cm (kb 7-10 funkcionális kötéshez használható, azaz kb. 8-10 sporttape mellé ajánlott 1 db Gazofix)
  • anyaga szivacs
  • könnyen szakítható
  • légáteresztő
  • gyorsan szárad
  • bőrbarát

Felhasználási területe: Ortopédia, traumatológia, sportrehabilitáció területén alkalmazott nem elasztikus tapaszok mellé a funkcionális kötések elkészítéséhez.

Színe: sötétkék