VEROFIT GOLD 900G Narancs

10 liter hipotóniás ital készíthető belőle. Koffeint és a zselénél alkalmazott speciális szénhidrát keveréket tartalmaz. A hosszan tartó sport tevékenységnél nagy segítség

5 290 Ft

Elfogyott

Verofit

Leírás

A bemelegítés után, a sportolás megkezdése előtt körülbelül 2-5 dl folyadék elfogyasztása ajánlott. (A mennyiség az egyéni toleranciától valamint attól függ, hogy a későbbiek során adódik e még lehetősége az ivásra. Pl. egy focista esetében, amennyiben a szervezete azt jól tolerálja: az edzés megkezdése előtt és a félidőben jó 5dl-t kell, hogy elfogyasszon).

 

A sportolás közbeni ajánlott folyadékbevitel óránként 4-8 dl; 3-4 részre elosztva: ez hozzávetőleg 1-2 decilitert tesz ki 15-20 percenként. A nagy meleg, magasabb intenzitású edzés vagy nagyobb testsúly esetén inkább a felső; alacsonyabb intenzitású tevékenység és / vagy és könnyebb testsúlyú sportolók esetében az alsó határ az irányadó.

Egy óránál hosszabb időtartamú, nagyobb fizikai terhelés esetén a szervezetnek óránként 60 gramm szénhidrátra van szüksége.

(A rendkívül hosszú és megerőltető tevékenység során 80 – 100 gramm szénhidrát elfogyasztása is ajánlott óránként, amelyet különböző típusú szénhidrátoknak kell kitenniük. Ezek adekvát kombinációját biztosítja a VEROFIT ENERGY GEL 2 +1.)

Amennyiben óránként 7 dl VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-bent vesz magához, úgy ellátja a szervezetet a szükséges 60 gramm szénhidráttal.

(Ugyanezt az összeg (60 gramm) érhető el 7dl VEROFIT ISOTONIC, valamint 1 zacskó VEROFIT ENERGY GEL 2 + 1. elfogyasztásával)