VEROFIT 100% Whey Protein 500g

A VEROFIT tejsavó protein, alacsony kalóriatartalmú, gyorsan elérhető, rendkívül magas minőségű fehérje. Kifejezetten különleges savófehérje, melynek célja az izomnövekedés és az erősödés.
A VEROFIT tejsavó protein nagy mennyiségben tartalmaz elágazó láncolatú aminosavakat. Vanília íz.

5 990 Ft

Elfogyott

Verofit

Leírás

Az izomnövekedés támogatásának érdekében a VEROFIT tejsavó proteint azonnal edzés után be kell venni. A port legalább 2.5 dl vízben feloldjuk lehetőleg shaker segítségével. Amennyiben beválik a fogyasztónak (ha a fogyasztó jól tolerálja az adagot), erősítő edzés előtt legalább olyan hatásos lehet.

A maximális fehérje szintézis és izom növekedés elérése érdekében 30 gramm por fogyasztása javasolt alkalmanként. Ha több, mint 30 gramm VEROFIT tejsavó protein kerül a szervezetbe az ajánlott mennyiség közvetlenül beépíti a felesleges mennyiséget (oxidálja a felesleges fehérjét).

Az optimális izomnövekedés elérése érdekében nagyon fontos a fehérje bevitel eloszlása a nap folyamán. Minden főétkezés és köztes étkezés esetén egy mérsékelt adag fehérje pozitívan befolyásolja az aminosav koncentrációt a vérben, amely elősegíti az izomnövekedést.

Mindez függ a fehérje forrásától is. Több ilyen fehérjeforrás jelentős mennyiségű zsírt tartalmaz, ám a VEROFIT tejsavó protein esetében ez nincs így. (A túlzott zsírbevitel zsír- és nem izomnövekedést eredményez!)

Az állóképességet igénylő sportok esetében is hasznos lehet a VEROFIT tejsavó protein, abban, hogy fedezze a fehérje-szükségletet a (nagyon) magas szénhidráttartalmú diéta kiegészítéseként. Szénhidrát terhelés (Carboloading) (szuperkompenzáció) esetén a sportolók elsősorban a szénhidrát dús étrendre koncentrálnak, a fehérjebevitelt gyakran elhanyagolják. Az aminosavak nem csak az izomépítést serkentik, hanem támogatják a glikogénszerkezet kiépülését is.

Ráadásul a VEROFIT tejsavó por alacsony energia forgalom mellett képes kielégíteni a fehérje-szükségletet.

A súlykontroll során, az izomtömeg védelmében nagyon fontos szerepe van a proteinnek. A kalória korlátozás során a proteinek arányát növelni kell, különben fennáll az izomsorvadás veszélye. A VEROFIT tejsavó protein fogyasztásával ellensúlyozhatjuk a fehérje hiányt. Mindezek felett a VEROFIT tejsavó protein magasabb protein szükséglet esetén is segít, például a lábadozáskor, regenerálódáskor.